Péterfy Bori
2014. január 18., szombat

Judit: A minap volt egy kis vitánk, hogy az „emberek” mit szeretnek látni egy blogon. Sajnos, a rajtam kívüli közel 6 milliárdból nagyon sokat nem ismerek, és nem is tudom megkérdezni, akiket meg ismerek, homlokegyenest mást mondanak… Így tehát maradok annál, hogy ÉN mit szeretek. Kérdezgetni, és hinni abban, hogy elgondolkodtatok embereket. Íme, egy kis megmérettetés a nem mindennapi Péterfy Boriról (és ha van kedvetek, hallgassatok bele a számaiba – érdemes). Díj nincs :)"Színpadfüggő underground díva, aki Alföldi Róbert nélkül semmiképp sem marad a Nemzetiben. Péterfy Borit nyomasztja a színházi élet szétrombolása, de szerencsésnek érzi magát amiatt, hogy a zenébe nem tud így belenyúlni a politika. Meg azért is, hogy anya lett, és egy igazán jó nő maradt negyven felett. A hvg.hu a művésznő otthonában járt.Most is, mint mindig, ott vibrál rajta a piros körömlakk, és a piros rúzs, amivel már a gimiben is kiborította bigott matektanárát. Péterfy Bori szipogva nyit ajtót – azt az időszakot gyűri, amikor minden betegséget elkap a másfél éves gyerekétől. Kemény harcok árán értük el, hogy fotóssal mehessünk, ezért kicsit utál bennünket. De felkészült: bársonyzakóban van, gallérja lazán felhajtva, alatta kivágott felső csipkeszegéllyel, hozzá farmer és a szokásos lobonc. A rúzs más árnyalatú, mint a körömlakk. De ez is a dívaság része. Hogy nem érdekli.

A lakásban nehéz antik bútorok, súlyos történelemmel, a falon egy volt pasi festménye. A rajta lévő fekete macska hátat fordít a gyereksaroknak és a high-tech szoptatószéknek. Az ajtókeretre hintát erősítettek Domának, de ő most bölcsiben van. A Biedermeier-széket a játékszőnyegre húzzuk, Bori leül. Kell tűsarkú a fotózáshoz? Nem, csak kényelmesen. Maga alá húzza a lábait.

Amikor évekkel ezelőtt elkezdett sűrűbben interjúkat adni, élvezte, hogy ezekben a szituációkban szerepeket talál ki magának, és úgy mond "totál hülyeségeket", hogy senki nem veszi észre. Amikor azt kérdezzük, most milyen szerepet játszik, azt mondja, semmilyet – mi pedig elhisszük neki…"

?
A cikk még folytatódik, de minden sorában ugyanúgy önmagát adja, mint eddig. Tehát, hányas karakter ő?
!
Kérdésed van a bejegyzéshez? Írd meg és mi hamarosan válaszolunk!
további bejegyzések