Pál Feri: „… A mélypontjaim gyümölcse én vagyok...
2014. január 09., csütörtök

Sokat találkoztam mostanában Pál Feri nevével, ezért ő is bekerült a Hotline rovatunkba :). Egyrészt, mert nagyon tetszik az alábbi idézet tőle, másrészt meg, mert nagyon szépen és izgalmasan mutatja karakterének jó oldalát.

"Kétféle tapasztalattal rendelkezhetünk. Az egyik az, amit átélünk, és meg tudunk ragadni. 'Ez és ez történt.' Ez a tapasztalataink nagyobbik köre, de a kevésbé fontos. A másik kört azok a tapasztalatok alkotják, amelyekben arra jövünk rá, hogy kik vagyunk. Ezeket nem megragadjuk, hanem átéljük. A töprengéseim, a vívódásaim, a nyűglődéseim, a mélypontjaim eredménye ekkor már nem egy igazság, egy fölismerés, egy belátás, hanem a mélypontjaimnak a gyümölcse én vagyok. Ameddig egyszerűen csak rá akarok jönni az igazságra, vagy szeretném, hogy érvényesüljön az igazság, szeretnék megoldani egy problémát, addig pont a lényegről feledkezhetem el. Mert a lényeg az, hogy közben énbelőlem ki lesz. Hogy kivé válok. A mélypontjaim gyümölcse én vagyok." Pál FeriGondolom, olvasás közben találgattatok, és bízom benne, hogy sokan gondoltatok a Hármasra.

Így tud egy Hármas adni a világnak. Önmagán keresztül, önmagával együtt. Ő maga a produktum, a neve a szó jó értelmében „brand”, és a saját tapasztalását, saját lényét osztja meg velünk.

!
Kérdésed van a bejegyzéshez? Írd meg és mi hamarosan válaszolunk!
további bejegyzések