2014. január 25., szombat

Kedves Enneagram-kedvelő társunk!

Összeállítottunk egy mindössze három órányi, ütős internetes anyagot, ami köré felépítettünk egy profi, interaktív és játszva tanító hátteret.

Aktuális Capuccino (Enneagram alapozó) programunkra invitálunk most. Magyarország első Online Enneagram - Érzelmi Intelligencia tréningjére,

• ahol felfrissítheted korábbi ismereteidet, vagy

• amit ajánlhatsz környezetedben bárkinek, akivel szeretnél jobban szót érteni, vagy

• ajánlhatod olyan ismerőseidnek, akikről tudod, hogy jól jönne nekik az Enneagram.A legközelebbi időpontok, amikor csak egyszerűen odaülsz egy számítógép elé, és már részese is lehetsz az izgalmas online tréningünknek:2014. február 13. 18:00-19:30

2014. február 14. 18:00-19:30Az első alkalommal bemutatjuk a kilenc különböző karaktert, filmrészletekkel, magyarázatokkal.

A második alkalom a karakterek közötti viszonyokról, összefüggésekről, és az eredményes kommunikációról szól. Itt már tényleg kulcsot adunk az emberekhez. Mindkét alkalommal lehetőséged van kérdezni, és mi válaszolunk.Ha most be vagy jelentkezve, kattints a Tréningek menüpont alatt a Capuccino-ra! Mi már ki is töltöttük helyetted az adataidat a jelentkezési lapon:). Már csak néhány gombnyomás, egy gyors és egyszerű kártyás fizetés, és már regisztráltál is. Természetesen Hotline tagságodat 10% tréning kedvezménnyel honoráljuk!Várunk szeretettel:

a karaktered.hu csapata

!
Kérdésed van a bejegyzéshez? Írd meg és mi hamarosan válaszolunk!
további bejegyzések