ByeAlex
2014. január 28., kedd

Judit: Reggel rádiót hallgattam a kocsiban, és éppen ByeAlex-et faggatták A Dal kapcsán. Ő nagyon jó példa arra, hogy kívülről vagy belülről közelítünk valamit. Ha csak felületesen szemléljük a dolgot, akkor egyből eszünkbe jut a külseje (sapka, bajusz, leveszi, felveszi, levágatja, ihaj-csuhaj). Tehát hihetnénk azt, hogy image karakter.De ha egy kicsit jobban figyelünk…A műsorvezető arról faggatta, hogy mik a tervei, mire azt válaszolta, hogy „Elmegyek reggelizni...” Tök jókedvre derített, úgyhogy beérve az irodába kicsit utánanéztem az fb-n. Hát például:

• „Hangoljatok az MR2re, ha hallani szeretnétek kellemesen dörgő hangom! 9től ott leszek!”

• „Épp pakoltam a konyhában és megromlott ételre bukkantam. Nem vagyok pazarló... Felbosszant, ha ilyesmi történik a hűtőmben. Ennek kapcsán viszont eszembe jutott egy régi emlék. Az egyik nagymamám, minden kenyér felvágása előtt, egy gyors mozdulattal, keresztet kapart a kenyérre (Tudjátok, konzervatív katolikus volt). Mesélte, hogy nemigen volt mit enniük a háború alatt (ő még akkor igen kicsi lehetett!), meg utána sem jó sokáig. Megjegyezte, hogy becsülni kell az ételt... No mindegy... Ő már nincs köztünk, csak beugrott ez a kép. Kevesebb pazarlást a világba!

Meg üde vasárnap délutánt nektek!”Na, megáll az image?

Lehet találgatni. Ha legalább hárman tippeltek (ne érezzem úgy, hogy egy feneketlen gödörbe beszélek), két nap múlva megmondom, hogy hányas karakter:):)

?
Hanyas karakter?
!
Kérdésed van a bejegyzéshez? Írd meg és mi hamarosan válaszolunk!
további bejegyzések