Blog-cím kerestetik! Ki lehet Ő? :)
2015. szeptember 15., kedd

Egy rendhagyó bejegyzéssel kezdjük a szeptembert: nem áruljuk el, hogy kiről van szó, sőt karakter tippeket sem kaptok - a „tanév indító” feladat, hogy adjatok egy találó címet ennek a blog-nak, persze Enneagram ihletéssel az illető alábbi mondásai alapján!

Az idén 78 éves legenda, a világ valaha élt egyik legnagyobb színésze és nőcsábásza egész életében utált interjúkat adni, így nem is sokat adott, mikor már elég nagy név volt ahhoz, hogy ezt megtehesse. Viszont mikor olyan kedvében van és mikrofon elé áll, akkor legalább olyan szórakoztató tud lenni, mint a vásznakon. Állításom alátámasztásaként íme néhány csípős nyelvű idézet a véleményét mindig nyíltan vállaló hollywoodi örökifjútól:

 

„Csak akkor veszek be Viagrát, ha egyszerre több nővel vagyok.”

„Azt mondják, a fiatalabb nőket szeretem. És akkor mi van? Meglehetősen öreg vagyok, már majdnem mindenki fiatalabb tőlem.”.

„Nincs mit szépíteni, egyre korosabb vagyok. Néha, amikor belenézek a tükörbe, azt mondom magamnak: „Most már egyre csak öregszel, fiú”. És igen, a fejemen alig van haj, a zoknim vonalán sincs már sok szőr, cserébe viszont a fülemben jön ki, és ez azért nem egy kellemes állapot.”

„Soha senkinek ne add a legjobb tanácsodat, mert úgysem fogja követni azt.”

„Sör, a legjobb istenverte ital a világon.”

„Anyám szavaiban semmi irónia nem volt olyankor, mikor senkiházinak nevezett.”

„Ha megcsókolsz egy mellet, akkor a film 18-as karikát kap, ha egy karddal levágod ugyanazt, akkor 12-est.”

„Hollywoodban már rég megtanultam, hogy az egyetlen ember, akire szavaznom kell, az én magam vagyok.”

„Nem akarom, hogy az emberek megtudják milyen is vagyok valójában. Az nem tesz jót egy színésznek.”

„Ha eljön a pillanat, mikor már nem tanulsz semmit, akkor azt hiszem halott vagy.”

„Utálom, mikor az emberek már az előtt azt mondják nekem, hogy „örülök, hogy látlak”, mielőtt bármit is mondtam volna nekik. Honnan veszik, hogy örülnek, hogy látnak, mikor egy seggfej vagyok?!”

!
Kérdésed van a bejegyzéshez? Írd meg és mi hamarosan válaszolunk!
további bejegyzések